Не знам за вас, но в това есенно дъждовно време единственото,

...
Не знам за вас, но в това есенно дъждовно време единственото,
Коментари Харесай

Формула за по-красива коса: 5 минути + 1 маска

Не знам за вас, само че в това есенно дъждовно време единственото, което желая да направя с косата си, е да я прибера на нехаен кок. Но неналичието на прическа може да съсипе и най-стилния аутфит, тъй че въпреки всичко прибягвам към машата, с цел да оформя косата си на леки талази. Нещо, което се постанова да правя ежедневно, като редувам с изправяне, най-малко когато не е толкоз влажно.

Цялото това оформяне, изсушаваме, изправяне обаче се отразява на косата, правейки я по-суха, изтощена и сложна за стилизиране. В такива моменти постоянно си напомням думите на фризьора ми, че по-често би трябвало да употребявам маска за коса, тъй като си признавам, че е измежду ритуалите, за които все се извинявам, че нямам време. Докато не си взех маската Biotin Repair 7 на. Имах шампоана и балсама от серията и беше въпрос на време да посегна и към този артикул. Още повече, че е задоволително да оставя маската да подейства за не повече от 5 минути, преди да я отмия.



По принцип е задоволително да се употребява един път седмично, само че аз я нанасям два пъти, тъй като косата ми има потребност от повече грижа. Харесва ми, че се отмива доста елементарно, без да утежнява моята тънка коса (не съдържа парабени и силикони), а след приложимост тя е доста по-жизнена, мека и блестяща. Да не приказвам и за нежния мирис, който оставя след себе си.

Незабавното деяние на маската се дължи на формулата с биотин и Pro Bond Complex. Една патентована композиция от молекули, която прониква надълбоко в косъма, с цел да възвърне раздраните връзки, породени от увреждането, и дружно с това укрепва структурата му. Продуктът поправя забележимите следи и признаци на изтощената коса и по този метод не се тормозя, че я стилизирам всеки ден, тъй като е по-здрава и подхранена.

С поддръжката на 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР